Passa al contingut principal

ROAR! "Sound Effects Record"


En aquesta ocasió us porto una raresa dins els món de l'Scalextric ( que ja aboradrem en una altre ocasió).


Avui us mostro el disc ROAR, un vinil de 45 RPM que va fabricar la companyia Triang  (propietària d'escalextric al Regne Unit)  l'any 1963 , amb la Referència SR 1.

Amb aquest disc en podien ambientar les carreres amb sons reals

4 pistes de so és el que es troba en l'EP (extended play), en el qual en la Cara A disposem de sons de carreres de Fórmula 1 i en la Cara B de T.T. (Els sidecars reproduïts també per la casa anglesa i denominats Thyphon i Hurricane).

L'accessori, només romandria 3 anys en catàleg (fins a 1965), quan en el catàleg número 7 de 1966, seria substituït per un nou accessori més evolucionat. La caixa Twin Acte Screams (A / 257), la qual, connectada als comandaments, rugia acompanyant els cops del polsador.


Aquí teniu el vídeo.

https://youtu.be/KBCec8C5CUUComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sega Lock On

En una època on estaven de moda el jocs de pistoles laser e infrarotjos, al més pur estil Q-Zar. Sega va presentar l'any 1992 el joc Lock-On. Un set de pistola, ulleres i visor que permetia varis tipus de jocs. On es tractava de ferir al contrincant amb el laser i aquesta puntuació es reflectia en un visor que portaves en una diadema al cap. Un joc molt, ara, molt  kitsch i amb aire retro molt especial.     Aquí teniu el fulletó d'instruccions

Comença aquest projecte.

Any nou, projectes nous. Fa temps que hem ronda la idea de fer un museu de la jugueta a Sóller, així que fins que es materialitzi físicament, aqui aniré posant tot el material que tenc, història i curiositats  i creant sa part virtual del museu. Qualsevol idea, aportació i consell  serà ben rebut.